Finalen i Golf & Culture Cup 2019 har spelats på La Finca!

Final 2019:

Årets finalvinnare av Golf & Culture har korats. Finalen spelades på La Finca Resort med en 2-dagars tävling. Segrare efter två jämna och bra rundor blev Liselott Abrahamsson och Fredrik Jansson. Det var tätt i toppen, men segrande par hade jämnheten som segervapen, GRATTIS!

För alla som inte lyckades vinna en plats på finalen i år, så kan redan nu meddelas att planerna för nästa års tävling redan är igång. Nytt Golf År med nya möjligheter.

Från tidigare finaler:

Finalen 2018  i Golf & Culture Cup spelades på La Sella Golf & Spa Resort i Spanien! Vinnare blev Maria C Säther och Jörgen Carlsson, som under veckans två finaldagar spelade på topp och vann relativt säkert. Stort GRATTIS till bra spel och vinst i finalen!

Från 2018 års final:

Från 2017 års final:

Efter en spännande finaltävling blev 2017 års slutsegrare Emma och Andreas Ragnarsson, GRATTIS! Se nedan lite bilder från finalveckan.

Finalparen var följande:
Madeléne Karlsson och Roger Olsson, Johan Richter och Micael Engström, Anders Svensson och Thomas Hane, Daniel Hermansson och Krister Pöpke, Emma och Andreas Ragnarsson, Markus Svantorp och Emil Nilsson, Amelia och Joachim Öhrman.