Golfresa Spanien

Salobre Hotel Resort & Serenity, Gran Canaria 

Allmänt


Gran Canaria, en ö som erbjuder ett utsökt golfklimat året runt. Utbudet av golfbanor är bra. Karaktären varierande. I det grundutbud som Golf & Culture har byggt upp så rekommenderas närmast ett golfpaket på Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort. Här erbjuds två golfbanor , exklusivt boende till mycket prisvärd nivå. Möjlighet att förlägga golfspel på annan bana finns också. De övriga golfbanorna som kontakt knutits med är Anfi Tauro Club, Meloneras Golf samt Maspalomas Golf.

Banfakta


2 golfbanor inom resorten,shuttle finns för att snabbt och enkelt komma till 1:a tee. Salobre Syd har blivit intellegent designad av Roland Favré. Allt för att på bästa sätt uppskatta de typiska terrasserade dalarna i södra Gran Canaria. Här erbjuds varje besökare magnifik utsikt, både över havet och bergen. Med sin omväxlande och roliga bansträckning är detta en bana som tilltalar golfare på alla nivåer.


Den norra banan är designad av Ron Kirby, är unik i jämförelse med övriga banor på Kanarieöarna. En bana som har utformats för att anpassa sig till vulkanisk stenig omgivning, en utmaning utöver det vanliga.


Aldrig tidigare har en golfbana fångat den naturliga skönheten i Södra Gran Canaria som denna har, vilket gör det till ett absolut måste för alla de spelare som älskar att spela golf på ovanlig plats.


Hål: 36


Old Course: 5825 | 5338 | 5081 | 4502 
Par: 71


New Course: 5239 | 5014 | 4633 | 4368 
Par: 70

Boende


313 bekväma och lyxiga rym som får dig att känna dig som hemma. 3 enastående restauranger med olika menyer för att kunna tillfredsställa din aptit. 4 barer med olika atmosfärer och ett Aloe spa som erbjuder otroliga och avslappnande behandlingar och massage.

Övrigt


Avstånd Las Palmas flygplats: 37 km
Närmaste stad: Las Palmas 62 km
Avstånd till Playa Del Ingles: 15 km
Fri shuttle till hotellets ”Beachhouse” i Maspalomas, tidtabell, 13 km.


Golf:

Avstånd från hotell till ”1:a Tee”:500 m, Shuttle buss


Den södra banan ”Old Course” är designad av Roland Favré.
Bankaraktär: Park . En traditionell parkkaraktär med varierande hål, viss höjdvariation gör banan mycket utmanande.
Banfakta: Par 71, Längd: 5338 4502


Den norra banan ”New Course” är designad av Ron Kirby.
Bankaraktär: Park. En bana som byggts med mycket stor anpassning till naturens varierande form. Stora höjdskillnader och stundtals mycket spektakulär. Golfbil rekommenderas.
Banfakta: Par 70, Längd: 5014 4368

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.