Golfresa Spanien

La Sella Golf Resort & Spa Hotel, Alicante

Naturskönt beläget i en nationalpark mitt emellan Alicante och Valencia

Allmänt


La Sella är en komplett golfresort naturskönt belägen mellan Alicante och Valencia. Här finns en golfbana med 27 hål. Banarkitekt och designer Jose-Maria Olazabal. En After Golf kan med fördel avnjutas på klubbhusets terass eller i något av hotellets trevliga miljöer. Här finns också en härlig stor utomhuspool, likaså finns ett Spa med brett utbud i både inne och utomhusmiljö av mycket fin kvalitet.

Banfakta


Golfbanan är byggd med 3 st 9-hålsslingor med namnen Llebeig , Gregal och Mestral. Bankaraktären är närmast en ”Parkbana” där svårighetsgraden varierar, den är helt fri från kontakten med husbebyggelse, Det är naturen som omger banan på ett behagligt sätt och på Mestral-slingan har man också en underbar utsikt över havet från flertalet hål.

Förutom den fina golfbanan erbjuds fina träningsmöjligheter i direkt närhet till klubbhus och hotell.

Hål: 27

Llebeig: 6289 | 6113 | 5250 
Par: 72

Gregal: 6175 | 5827 | 4896 
Par: 72

Mestral: 6218 | 5862 | 4942 
Par: 72

Boende


Denia Mariott Hotel är 5-stjärnigt och erbjuder nära nog allt man kan tänka sig i bekvämligheter såsom fri WiFi, satellit TV, rumsservice, parkering, biluthyrning, presentbutik, restauranger, konferenslokaler, pool, gym Spa mm mm. Atmosfären i hotellet är varm och ombonad miljö med en rogivande inredning. Ett hotell med flera trevliga mötesplatser bl.a. terass och pianobar.

Övrigt


Närheten till hamnstaden Denia kan locka till ett besök i staden för shopping eller till någon av de trevliga restaurangerna med bra kök. Likaså den något mindre staden Javea med fina stränderna är värd ett besök. Vill man åka till en lång fin havsstrand så gör man det med bil på ca 10 min.

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.