Golfresa Spanien

Hotel Alicante Golf Resort, Alicante

Alicante Golf – ”det nära alternativet”

Allmänt


Alicante Golf Club ligger centralt beläget i ytterområdet av staden. Här är golfbanan som en oas mitt bland ett tätbebyggt område med affärscentra, järnvägsstation och tät gatutrafik. Samtidigt så kan man med 10 minuters promenad nå beachen och ett bad i havet. Husa Hotel Alicante Golf ligger i direkt anslutning till banans sista hål. Man kan till och med köra golfbilen eller gå in i hotellets garage direkt från banans sista hål, parkera och ta hissen direkt upp till rummet. Hotellets restaurang har en fin terrass med utblick över golfbanan. Att bo och spela Alicante Golf Club är att ha nära till mycket. Till Alicante centrum tar man tåget på några minuter. Ett mycket populärt alternativ för de som vill vara nära mycket utan att behöva transportera sig med bil.

Banfakta


Golfbanan som designats av Seve Ballesteros har en mycket spännande design med flera utmanande hål där flera vatten kommer i spel.


Hål: 18

Boende


Ett 4-stjärnigt hotell med 158 rum, pool ute och inne samt en relaxavdelning med bl.a. bastu och möjlighet till massage och skönhetsvård.

Övrigt


Avstånd Alicante flygplats: 15 km
Alicante centrum: 2 km

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.