Golfresa Spanien

Emporda Golf Resort, Barcelona

Allmänt


Emporda Golf Resort’s golfbanor är designade av Robert von Hagge, arkitekten som designat mer än 250 golfbanor, flera av dem är de mest kända i världen. Emporda Golf Club är egentligen en kombination av fyra nio-håls banor, som har slagits samman till två olika 18-håls banor, en ”skogsbana” och en ”linksbana”. Variationen på banorna med så skild karaktär ger stort utbyte för en längre vistelse på resorten.


Anläggningen anses vara en av de bästa i Katalonien med komplettering av utmärkta träningsmöjligheter och ett fyrstjärnigt Hilton hotell med utmärkt restaurangutbud. Hotellet ligger centralt placerat mellan de fyra slingorna. Resorten är belägen 10 minuters bilresa från havet, 5 min från närmaste ort Torroella.

Banfakta


Boende


Övrigt


Att göra utflykter i omgivningen kan ge hög grad av kulturella upplevelser, en fascinerande natur som blandas med sevärdheter såsom t.ex. Salvador Dali-muséet i Figueres.

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.