Golfresa Spanien

El Plantio Golf Resort, Alicante

El Plantio, ett utmärkt alternativ för lägenhetsboende direkt vid golfbanan!

Allmänt


El Plantio Golf Resort ligger nära Alicante, fritt från buller och tätortsbyggnader i ett öppet landskap. Här erbjuds lugn och välbefinnande, allt naturligt i kombination med utmärkta kommunikationer till Alicante stad med dess mångfald av attraktioner. Golfanläggningen har en mångfald av möjligheter. En 18-håls bana med parkkaraktär, mycket intressant 9-håls par 3-bana, fina övningsområden med driving range och närspelsytor. En golfanläggning som ofta används av unga Tourspelare som skall ”övervintra” med golfen.


Restaurang med erkänt bra kök och stort utbud. I direkt anslutning till golfanläggningen ligger lägenhetskomplexet med modernt inredda 2- och 3 rumslägenheter. Promenaden från lägenhet till första tee tar mindre än 10 minuter. Total kapacitet 500 gäster. Restaurang, café och swimming pool i lägenhetsområdet. Närheten till Alicantes rika utbud av attraktioner lockar många gäster att välja El Plantio! Ett perfekt ställe att utgå ifrån för den som på egen hand vill åka runt till olika golfbanor och sevärdheter, motorvägen i mycket nära anslutning.

Banfakta


En traditionell 18-håls parkbana med varierande layout. En korthålsbana, 9 hål par 3 som kompletterar det näraliggande träningsområdet.


Hål: 19

Boende


Lägenheterna är modernt inredda, finns i varierande storlek och är mycket välutrustade. Här kan man bo under lång vistelse i hög standard. Kök, allrum och separata sovrum i varierande antal. Tvättmaskin finns i lägenheterna. För den som inte vill laga egen frukost så erbjuds det i restaurangen i lägenhetsområdets bottenplan. Här finns också ett mindre poolområde.

Övrigt


Avstånd Alicante flygplats: 2km
Avstånd Alicante city: 3 km

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.