Golfresa Spanien

La Finca Resort, Alicante

La Finca Golf & Spa Resort söder om Alicante är en av våra mest populära golfresorter i Costa Blanca.

Allmänt


La Finca Golf och Spa Resort beläget söder om Alicante är en av våra utvalda golfresorter på Costa Blanca. Här kan man få uppleva en golfmiljö av högsta rang. Ett modernt hotell, byggt 2009, med rikt utbud av restauranger, 117 toppmoderna rum, Spa avdelning, inom- och utomhuspool och en golfbana i mycket hög klass. Anläggningen ligger i en dal med en omgivning av stora apelsinodlingar och olivträd. En avkopplande och lugn miljö.

Banfakta


Parkbana. En golfbana som passar mycket bra för alla kategorier av golfspelare. Här kan alla få en utmaning på en variationsrik bana med stora spelytor. Banans hinder är strategiskt placerade, precision före längd i slagen kan ge fördel. Banans inslag av vatten ger såväl en vacker inramning som ökad svårighet på flera hål. Greenerna är stora, ondulerade och ger möjlighet till flera flaggplaceringar. En bana man gärna spelar om och om igen!


Hål: 18


La Finca Golf Club: 6394 | 6032 | 5411 
Par: 72

Boende


Boendet på La Finca har mycket hög standard. Rummen är generösa till ytan, badrummen inredda med såväl duschyta, badkar och toalett i separata delar. Balkong på alla rum. Färgsättning i ljusa moderna pastellfärger. Många golfare har genom åren uttryckt sin uppskattning av den stora frukostbuffén och middagar i hotellets restaurang.

Övrigt


La Finca ingår i Golf Quara gruppen och därav erbjuds spel också på näraliggande Villamartin och Las Ramblas i golfpaketet.


Avstånd Alicante flygplats: 40 km, 30 minuter med bil.
Närmaste stad: Torrevieja 20 km

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.