Mar Menor Golf Resort & Spa

Mar Menor – ett utmärkt alternativ med många möjligheter!

Golfresa Spanien

Allmänt


Mar Menor Golf Resort & Spa kan liknas med en egen liten golfby. Den ligger nära orten Los Alcarez. På anläggningen finns sju restauranger med mat från olika hörn av världen. Det finns såväl hotell som lägenheter. I direkt anslutning en ”Supermarket”. Det finns flera golfbanor med blandad karaktär i området, ritade av Jack Nicklaus. En veckoresa planeras vanligtvis med 3 ggr på Mar Menor Golf Club och 2ggr på banor i närområdet. Det finns då 5 st att välja på: El Valle Golf, La Torre Golf, Saurines Golf , Hacienda Riquelme Golf och Alhama Signature.

Banfakta


De 6 golfbanorna som ingår i ”Mar Menor komplexet” har stor variation vilket gör att utbudet täcker alla hcp nivåers önskemål om passande golf.

Hål:

Boende


Vi väljer att boka grupper i lägenheter. De håller bra standard. Det finns ett flertal storleksvarianter av lägenheter. Vi bokar oftast 2-rumslägenheter med 2 sovrum och 2 badrum. Här kan man välja att bo 2-4 personer. Det finns även 1-rumslägenheter som passar bra om man vill ha ”enkelrum” i lägenhet.


Alla lägenheter har välutrustat kök m bl.a. diskmaskin, tvättmaskin. Likaså fritt WiFi och TV med internationella kanaler.


Möjlighet finns också att boka hotellrum.

Övrigt


Här kan med fördel även bokas ”long stay”

Bilder


Kontakta
Golf & Culture

Golf & Culture erbjuder detaljplanerade och skräddarsydda resor efter önskemål. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi med svar så snabbt som möjligt.